Populaire kindvriendelijk hotels met zwembad

3. De Bonte Wever ****

De Bonte Wever is een verrassende 4-sterrenhotel! Hier verblijf je zorgeloos op basis van all-inclusive! Hier geniet je met de hele familie. Op zoek naar een kindvriendelijk hotel met een subtropisch zwembad? Dan is dit hotel the place to be. Een tip: de kids zullen zich uitstekend vermaken in de Kidsjungle of ndoor speelparadijs.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Kindvriendelijk hotel met zwembad 3
2. Hup ***

Hup hotel is een 3-sterrenhotel gelegen in Mierlo. Ben je op zoek naar een kindvriendelijk hotel met zwembad? Hup is een uniek sporthotel met kinderopvang en vele luxe faciliteiten zoals bowlingbaan, zwembad en veel meer! Hier maak je tijdens het verblijf gratis gebruik van uitgebreide wellness. Een tip: Monkey Town Mierlo is direct naast dit hotel gelegen. Heerlijk uitje voor de kids.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Hotel met indoor speelparadijs 8
1. Preston Palace ***

Op zoek naar een kindvriendelijk hotel met zwembad? Preston Palace beschikt over een subtropisch zwembad met een terrenplafond! Of wat dacht je van een overdekte kermis met attracties en een utigebreide keuze aan restaurants? Een paradijs voor ieder kind! Bovendien is dit hotel sterk aanbevolen door recente gasten met een dik 8,3.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Kindvriendelijk hotel met zwembad
Bekijk hier alle kindvriendelijk hotels met zwembad deals

Kindvriendelijk hotels met zwembad

Op zoek naar een kindvriendelijk hotel met zwembad? Heerlijk een duik nemen tijdens in de zomervakantie met de kids? De zon maakt steeds meer uren in de zomerperiode in Nederland! Waarom geen vakantie in Nederland? Dagelijks verzamelen wij hier de beste hotels met kindvriendelijk hotels met zwembad deals op onze website daarnaast verzamelen wij ook de populaire en beste hotels in een overzicht.

Menu