Hotel met hond

Top 20 populaire hotels met hond

20. Carlton Beach Scheveningen ****

Carlton Beach Scheveningen is een luxe hotel en diervriendelijk bovendien direct aan het prachtige strand van Scheveningen. Waai hier heerlijk uit met je hond(en) en ontdek het gezellige centrum van Den Haag! Huisdieren zijn op alle kamers toegestaan. Let wel op: per huisdier per nacht betaal je een toeslag van €22,50.

(Bekijk foto)

19. NH Atlantic Den Haag

NH Atlantic Den Haag ligt direct aan het strand van Kijkduin in Den Haag. Huisdieren zijn hier toegestaan €20,- per huisdier per nacht. Heerlijk uitwaaien met de hond? Dit hotel heeft daarnaast een binnenzwembad, sauna, restaurant en veel meer! Bekijk de mogelijkheden.

(Bekijk foto)

18. Amrath Hotel & Thermen Born- Sittard ****

Amrath Hotel & Thermen Born-Sittard ligt op korte afstand van Maastricht, België en Duitsland. Hier verveel je je geen moment. Bezoek bijvoorbeeld de thermen van het hotel waar je volop ontspanningsmogelijkheden vindt of ga winkelen in een van de nabijgelegen steden met de hond. Huisdieren zijn toegestaan, hier betaal je 12,50 per hond per nacht.

(Bekijk foto)

17. Bilderberg Europa Hotel Scheveningen ****

Op slechts 110 meter van het strand en tegenover de Scheveningse boulevard ligt Bilderberg Europa Hotel Scheveningen. Dankzij de omgeving en de vele gratis faciliteiten van het hotel ben je hier verzekerd van een otnspannen vakantie. Daarnaast is het mogelijk om je hond(en) mee te nemen. Maximaal 2 honden toegestaan op sommige kamers, €25,- per hond per nacht.

(Bekijk foto)

16. Van der Valk Theaterhotel Almelo ****

Van der Valk Theaterhotel Almelo ligt centraal in ene unieke omgeving. Aan de ene kant midden in het centrum, aan de andere kant in de natuur van Twente. Daarnaast is het mogelijk om hier te overnachten met hond(en). Let wel op €22,50 per huisdier per nacht. Bekijk de mogelijkheden.

(Bekijk foto)

15. Strandhotel Vigilante ****

Strandhotel Vigilante ligt in het Friese Makkum direct aan het zandstrand en de levendige boulevard. Geniet hier van een vakantie aan het IJsselmeer met de hond(en). Huisdieren zijn toegestaan op sommige kamers, let wel op €12,50 per huisdier per nacht.

(Bekijk foto)

Hotel met hond boeken?

Heerlijk tussenuit met de hond bovendien geweldig dat uw hond(en) mee mag op vakantie in Nederland! Er is gelukkig genoeg aanbod! Heerlijk uitwaaien met je hond(en)? Dagelijks surfen wij naar de beste diervriendelijk hotels en plaatsen deze direct op onze website. Bovendien verzamelen wij de beste aanbiedingen zo bespaar je ook nog eens op jullie verblijf! Bekijk de mogelijkheden. Wil je meer inspiratie? Het is ook mogelijk om een vakantiehuis met hond te huren. Hier vind je elke dag de leukste inspiratie en aanbiedingen.

Menu