5 x leukste hotel aan zee met hond Scheveningen!

13 januari 2022 | Blog

1. Boulevard hotel Scheveningen    ***

Het prachtige Boulevard hotel in Scheveningen ligt op een aantal meter met een heerlijke locatie om te genieten van het strand. Het hotel is huisdier vriendelijk en staat bekend vanwege haar mooie locatie en zijn vriendelijk personeel. De kamer bestaat uit een 2 persoons bed een TV en een eigen badkamer. Het hotel is de ideale manier om lekker uit te rusten aan het strand Samen met jou huisdier

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

hotel scheveningen 1 met hond

2. Charlton Beach   ****

Het prachtige Charlton Beach Scheveningen ligt aan het strand van Scheveningen. Dit hotel kent vele faciliteiten zoals zwembad, sauna, Turks stoombad, fietsverhuur en veel meer! Hier geniet je door de ligging van het hotel bijna op het strand. Er zijn verschillende tentjes met een mooi uitzicht op de Noordzee. Je kunt heerlijk met jouw huisdier een heerlijke vakantie hebben. De kamer bestaat uit een bed een TV en een badkamer.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

hotel scheveningen 2 met hond

3. Bilderberg Europa hotel Scheveningen   ****

Het prachtige Bilderberg Europa hotel in Scheveningen ligt aan de Nederlandse kust. Het hotel ligt op een hele mooie locatie om te genieten daarnaast staat het hotel bekend om zijn het vriendelijk personeel. Het hotel laat huisdieren toe, zodat jij en jouw huisdier kunnen genieten van het mooie strand van Scheveningen. De kamer bestaat uit een 2 persoons bed en Tv en een badkamer met verschillende faciliteiten waar jij gebruik van kunt maken. Geniet van het mooie strand van Scheveningen!

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

hotel scheveningen 3 met hond

4.Hotel Duinzicht ***

Het mooie Hotel Duinzicht ligt op een aantal meter van het strand van Scheveningen. Het hotel staat bekend om dat het huisdieren toestaat, zijn mooie locatie wat je niet alledaags mee maakt en zijn vriendelijk personeel. De kamer bestaat uit een 2 persoons bed een TV waar je heerlijk op kunt kijken en een badkamer met allerlei snufjes die jij tot je beschikking hebt. Geniet samen met jouw huisdier een top vakantie in dit hotel.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

hotel scheveningen 4 met hond

5.Ibis Styles  ***

Dit heerlijke hotel is het Ibis Styles in Scheveningen, dit hotel ligt op een aantal meter van het strand van Scheveningen af. Het hotel staat bekend dat het huisdieren welkom zijn in het hotel maar ook door zijn prijs-kwaliteit verhouding. De kamer bestaat uit een 2 persoons bed een TV en een badkamer met verschillende soorten faciliteiten die jij tot je beschikking hebt. Maak een mooie uitstapje richting het hotel en geniet van het strand samen met jouw huisdieren. Boek bij Booking.com voor de beste prijs!

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

hotel scheveningen 5 met hond
Bekijk hier de laatste hotel met hond aan zee aanbiedingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu