5 x leukste hotel met hond aan zee

10 januari 2022 | Blog

5. Grand hotel Ter Duin ****

Het mooie Grand hotel Ter Duin ligt in het mooie zeeland, waarbij de rust één van de kenmerken is van de Provincie. Het hotel heeft veel verschillende faciliteiten zoals: fietsverhuur, een binnenzwembad en nog veel meer! Geniet van de Zeeuwse gastvrijheid doormiddel van het bezoeken van verschillende dorpen/steden of geniet van de mooie natuur met behulp van de fietsenverhuur van het hotel. Boek nu met voordeel.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

uitzicht Inn hotel

4. Beachhouse hotel ***

Ben jij opzoek naar een mooi hotel met een ideale ligging aan het strand? Zoek niet verder! Het Beachhouse hotel in Zandvoort biedt deze mogelijkheden.  Dit hotel heeft veel faciliteiten zoals: Huisdiervriendelijk en fietsenverhuur en nog veel meer! Geniet van de mooie natuurrijke omgeving maak een mooie wandeling of fiets door de natuur of bezoek de vele dorpen/steden of bezoek het historische Formule 1 circuit van Zandvoort.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Zeeland zwembad 5

3. Fletcher Zuiderduin Beachhotel  ****

Het Fletcher Zuiderduin Beachhotel het een hotel wat aan het strand van Westkapelle ligt. Dit hotel heeft veel verschillende zoals: terras met uitzicht op zee, een buitenzwembad en nog veel meer! Geniet van de Zeeuwse natuur doormiddel van een strandwandeling snuif een beetje cultuur met behulp van het bezoeken van verschillende soorten Zeeuwse dorpen/steden.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Zeeland zwembad 2

2. Fletcher resort Amelander Kaap  ***

Ben jij opzoek naar een hotel wat bij het strand ligt en waar honden zijn toegestaan met een natuurrijke omgeving? Zoek niet verder! Dit hotel voldoet dan aan al jouw eisen. Het Fletcher resort Amelander Kaap ligt op Ameland. Dit Fletcher hotel heeft veel verschillende faciliteiten zoals: een zwembad, ligging bij het strand van Ameland en nog veel meer! Geniet van de mooie natuurrijke omgeving maar bijvoorbeeld een mooie wandeling langs het stand van Ameland.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Zeeland zwembad 4

1. Prominent Inn Hotel   ****

Het mooie Prominent Inn hotel ligt aan de kust van Noordwijk aan Zee. Met hun omgeving heeft het een ideale plek om te wandelen. Dit hotel heeft veel verschillende faciliteiten zoals: huisdiervriendelijk, kamer met uitzicht op het strand en nog veel meer! Geniet van de cultuur die je hier kunt halen, bezoek bijvoorbeeld Den haag of Leiden deze twee grootte steden liggen op een aantal minuten rijden van hotel vandaan.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

uitzicht Inn hotel

5 x leukste hotel met hond aan zee boeken?

Opzoek naar een hotel met hond aan zee in Nederland? Team Hotelmet.nl heeft een top 5 gemaakt van de leukste hotels aan zee! Begin de dag met een strandwandeling met je geliefde viervoeter. Bekijk de mogelijkheden.

Bekijk hier de laatste hotel met hond aan zee aanbiedingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu