Top 5 hotels met balkon Rotterdam

5. Room Mate Bruno ****

Room Mate Bruno is een kleurrijk hotel gelegen in hartje Rotterdam. In het hotel zitten meerdere fantastische voorzieningen, zoals een sauna, hotelbar, bar, restaurant, lounge, terras en veel meer. De kamers beschikken over airconditioning, badkamer, zithoek, kleurrijk interieur en zo veel meer! Ook beschikken de kamers over een eigen balkon, hier kun je genieten van het uitzicht en in totale privacy even een luchtje scheppen. klik hier.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

hotel met balkon

4. Days Inn Wyndham Rotterdam City Centre ***

Days Inn Wyndham is een hotel wat net buiten het centrum van Rotterdam ligt. Het hotel is super mooi ingericht en de kamers zijn goed voorzien. Zo beschikken deze over airconditioning, Tv, inloopdouche, gratis Wi-Fi en een balkon! Hier kun je de dag goed beginnen en prachtig uitkijken over Rotterdam. Verder zit het hotel niet ver van het centrum, hier kun je lekker uiteten gaan, gaan shoppen, terrassen of natuurlijk wat bezienswaardigheden bezoeken. klik hier.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

hotel met balkon

3. Supernova Hotel ****

Als je een hotel in Rotterdam zoekt waarbij je kan genieten van een fijn balkon bij je kamer dan is dit hotel wat voor jou. Supernova Hotel ligt in het centrum van Rotterdam, je kan dus met al het gemak lekker gaan uiteten, terrassen en shoppen. Je kan natuurlijk ook gaan uiteten in het hotel! Het beschikt namelijk over een eigen restaurant. Verder is het hotel voorzien van lounge, bar en veel meer! De kamers zijn voorzien van comfortabele inrichting, Tv, zithoek, badkamer en natuurlijk het balkon! Hier kun je de dag lekker beginnen en een frisse neus halen. klik hier.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Hotel met balkon

2. Hotel van Walsum ***

Hotel van Walsum ligt bij het centrum van Rotterdam, het hotel heeft een authentiek aanzicht en een comfortabele inrichting. Het hotel beschikt over een bar, restaurant, gratis Wi-Fi en een fantastische ligging. Zo kun je namelijk in een paar minuten lopen terecht bij de leukste restaurants, de gezelligste terrassen en de mooiste winkels. de kamers beschikken over badkamer, koffie- en thee faciliteiten, zithoek en een balkon! Hier kun je heerlijk uitkijken over de stad en genieten van de buitenlucht. Klik hier

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Hotel met balkon

1. Hampshire Hotel ****

Hotel Hampshire ligt nabij het Rotterdamse centrum en heeft een heerlijke inrichting. In het centrum kan je heerlijk uiteten gaan, shoppen of terrassen. Het hotel is voorzien van restaurant, bar, lounge, terras en veel meer! De kamers zijn voorzien van Tv, zithoek, badkamer en een balkon waar je heerlijk kan uitkijken over de stad!  Bekijk de mogelijkheden. Klik hier

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Hotel met balkon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu