5 x leukste hotel Cadzand met hond

De leukste hotels in een overzicht!

1.strandhotel ****

Dit is het prachtige strandhotel in Cadzand. Het hotel is maar een paar meter van het hotel verwijderd. Dit hotel heeft ook verschillende soorten faciliteiten zoals een binnenzwembad, een sauna en nog veel meer! Sommige kamers hebben uitzicht op het strand. Honden zijn op verzoek toegestaan maar houdt rekening met extra kosten. Geniet van het mooie Cadzand-Bad en zijn gastvrijheid.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

cadzand 2

2. Roompot Noordzee Residence Cadzand-bad CA4G

Ben jij opzoek naar een verblijf waar jij en jouw honden kunnen verblijven en dat dicht bij het strand ligt? Zoek dan niet verder! Dit is het CA4G verblijf in Roompot Noordzee Residence Cadzand. Dit elegante huis is geschikt voor 4 personen. Het heeft 2 slaapkamers, 1 badkamer en een keuken om heerlijk in te kunnen koken. In de keuken je kunt heerlijk genieten van jouw eigen kook kunsten. Buiten is er een zitgedeelte waar je tot rust kan komen. Honden zijn toegestaan maar houdt rekening met extra kosten.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Cadzand 1

3. Roompot Noordzee Residence Cadzand-bad CAl6B

Dit schattige verblijf is het CAL6B in het Roompot verblijf in Cadzand-bad. Het huis heeft een maximale capaciteit van 6 personen. Het verblijf is 101m2 groot en heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers en een keuken. Er bevindt zich op de 2e verdieping 2 slaapkamers en 2 badkamers en een infaroodsauna. In de woonkamers zit een bank waar je heerlijk tv op kunt kijken. Buiten is er een privé zit gedeelte waar je kunt genieten van het uitzicht. Honden zijn toegestaan maar houdt rekening met extra kosten

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Cadzand 3

4. Roompot Noordzee Residence Cadzand-bad CAL8B

Ben jij opzoek naar een leuke vakantie bestemming samen met jouw hond.  Dit wil je niet missen! Dit is het CAL8B geschikt voor 8 personen en het ligt in het Roompot park in Cadzand-bad. Het huis heeft een grootte van 112m2 groot en bevat 4 slaapkamers, 2 badkamers en een keuken. Geniet van jouw eigen kook kunsten in de keuken die verschillende soorten faciliteiten heeft. in de woonkamer kun je genieten op de bank en kom je tot rust. Honden zijn toegestaan maar houdt rekening met extra kosten.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Cadzand 4

5. Roompot Noordzee Residence Cadzand-bad CAL9AJ

Dit is leuke huis is het CAL9AJ in het Roompot Noordzee Residence Cadzand-bad. Dit huis heeft een maximale capaciteit 9. Met een grootte van 130m2, 5 slaapkamers, 2 badkamers en een keuken is het een geweldig huis voor meerdere gezinnen. Honden zijn toegestaan maar tegen extra kosten. Buiten is er een tuin waar je kunt genieten van rust. In het huis is er een extra faciliteit voor jongeren er zit een Playstation 4 bij het huis waar de kinderen lekker op kunnen spelen.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Cadzand 5
Bekijk hier de laatste hotel met hond aan zee aanbiedingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu