De Koperen Hoogte restaurant met panoramisch uitzicht! Verblijf in een luxe suite met jacuzzi €129,- per kamer per nacht incl. ontbijt!

Highlights

→ Oude watertoren

→ Draaiend restaurant op 55 meter hoogte

→ 10 minuten rijden van Zwolle

De Koperen Hoogte @Zwolle

Op zoek naar een suite met jacuzzi inclusief ontbijt? Team hotelmet.nl heeft een super deal gevonden! Verblijf in het luxe hotel De Koperen Hoogte met panoramisch uitzicht. Verblijf voor maar €129,- in een suite voor 2 personen op basis van logies en ontbijt daarnaast is er een romantische verrasing op de suite-kamer. De Koperen Hoogte is gelegen in Zwolle, op slechts 10 minuten rijden van het gezellige centrum. Ervaar een uniek verblijf in deze oude watertoren. Dineer op grote hoogte in het Panorama Restaurant De Koperen Hoogte, waar je al tafelend langzaam ronddraait. In ruim 2 uur maakt de tafel zijn ronde en geniet je tijdens het lekkere eten van een prachtig panoramisch uitzicht. Echt een aanrader.

Populaire Faciliteiten

[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””] Restaurant [icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””] Bar [icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””] Ontbijt [icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””] Jacuzzi op kamer

Menu