3=2 ❤️ Ontvang de 3e nacht gratis inclusief uitgebreid ontbijt v.a. €82,- per persoon!

Highlights

→ Ontvang 3e nacht gratis

→ Inclusief uitgebreid ontbijt!

→ Hotels met vele faciliteiten

→ Aan zee, in de natuur, op het eiland..

Boek nu met 3e nacht gratis!

4. Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo ****

Fletcher Hotel-RestaurantHoenderloo ligt op een 14 hectare groot landgoed. Rondom het hotel kun je ontspannen tijdens een prachtige- Fiets- of wandeltocht over de Veluwe. Terug bij dit hotel ben je welkom in het restaurant voor een heerlijke maaltijd en voor een gezellige drankje neem je plaats in de bar. Sluit de avond af met een potje bowlen of een duik in het zwembad. Bekijk de mogelijkheden.

Bekijk foto’s hiernaast of hieronder

3. Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap ****

Met de boot vaar je naar het Waddeneiland Ameland en daarna rijd je door naar het meest westelijke dorpje, Hollum. Hier ligt het gezellige Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap. Hier verveel je je geen moment! Want dit hotel beschikt over onde andere een sauna, zwembad, tennisbaan, squasbaan en veel meer! Bekijk de mogelijkheden.

Bekijk foto’s hiernaast of hieronder

2. Fletcher Hotel Restaurant Doorwerth-Arnhem ****

Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem is gevestigd op een 10 hectare groot landgoed in het Zuiden van de Veluwe. Ontdek de prachtige natuur rondom het hotel en maak daarna gebruik van de vele hotelfaciliteiten. Dit hotel beschikt over vele faciliteiten zoals: buitenzwembad, restaurant, terras, sauna, binnenzwembad, tennisbaan en veel meer!

Bekijk foto’s hiernaast of hieronder

1. Fletcher Badhotel Egmond aan Zee ***

Vanuit Fletcher Badhotel Egmond aan Zee wandel je zo het strand en de boulevard van de badplaats Egmond aan zee op. Hier blijft het niet bij, want vanuit dit gezellige hotel in maritieme sfeer heeft uitzicht op de vuurtoren van het strand. Geniet van een heerlijk drankje met een klein hapje en laat je culinair verwennen in het à la carte restaurant.

Bekijk foto’s hiernaast of hieronder

Menu